Autokiosk

FAQ

Dit bedrag is een reservatiebedrag. Dit zal nooit effectief van uw rekening gaan, maar wordt aangepast naar het effectieve bedrag.

Het reservatiebedrag (€49,99) zal vervangen worden door het effectieve bedrag waarvoor u gekocht heeft.

Vb: €49,99 euro wordt gereserveerd. U koopt een tube ballen voor 7,5 euro.
Binnen 24-48u zal  – €49,99 vervangen worden door  – €7,5.

Geef de racket(s) af aan de bar en stuur een mailtje naar info@padelkiosk.be met vermelding van het aantal rackets dat je hebt achtergelaten. Wij checken met de bar, en zorgen ervoor dat er geen extra kosten worden aangerekend .

Geen probleem, de retourcode dient enkel als back-up en heb je eigenlijk niet nodig om je racket(s) terug te brengen. Neem de bankkaart waarmee je de rackets oorspronkelijk huurde, duw op ‘Racket terugbrengen’ en ‘Betaling met bankkaart’. De kiosk zal je kaart herkennen en de deur ontgrendelen, zodat je je racket kan terugsteken.

Onze kiosk werkt via contactloze betalingen. Het aantal betalingen per dag via deze contactloze weg is beperkt in België waardoor je kaart soms niet wordt aanvaard. Bijvoorbeeld als je diezelfde dag boodschappen hebt gedaan en deze contactloos betaalde.

Hoe los je dit op? Probeer een andere kaart!

Het kan perfect dat je kaart volgende keer wel werkt.

Extra: Volgens de kiosk heb ik nog een ‘openstaande transactie’ waardoor de deur niet opent. Mogelijks liep er iets mis. Bel gerust naar onze helpdesk (+32 52 57 92 35), of stuur een mailtje naar info@padelkiosk.be .

Neen, dit kan niet. Indien u de racket niet terug steekt zal er automatisch een boete van €150 worden aangerekend, voor het ‘stelen’ van het racket. Wil je toch graag een racket kopen? Neem dan gerust contact op!