Autokiosk

Over ons

Padel

Padel is sinds de grote groei enkele jaren geleden één van de belangrijkste en meest beoefende sporten in België. Niet alleen bij ons, maar ook in de rest van Europa en ver daarbuiten is padel bezig aan een grote opmars.

Met RedSport Padel en Allforpadel.be als grootste partners, hebben we de kennis van twee referenties binnen het Belgische padellandschap in onze rangen. Mede dankzij hun jarenlange ervaring, heeft Padel Kiosk een snelle groei gekend, waardoor wij ondertussen ook een gekende waarde zijn.

Padel Kiosk

Padel Kiosk is sinds 2021 dé referentie voor een automatische racket verhuur en verkoop van ballen, grips, snacks en drankjes. De oprichting is er gekomen vanuit de ervaring van RedSport Padel en Allforpadel.be, en de grote vraag naar een oplossing rond het vraagstuk voor verhuur van rackets.

Vanaf de start in mei 2021 waren we aanwezig op één van de belangrijkste clubs in België, Padel 4U2 (Gentbrugge). Van daaruit zijn we dan ook snel gegroeid tot een 80-tal clubs in België en Nederland.

Wil je graag een Padel Kiosk, maar is er geen budget om de investering te doen? Geen probleem, dan kan je gebruik maken van onze meest gekozen formule in België: Full Service. Wij hebben een team dat voor de opvolging hiervan zorgt, zodat u geen kosten of werk heeft aan de Kiosk. Integendeel, u ontvangt 20% commissie op alle transacties (3-maandelijks uitbetaald).